İyi Parti Sözcüsü Zorlu, CHP'ye kapıları net şekilde kapattı! Konu tartışmaya açık değil

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, Meral Akşener tarafından reddedilen CHP ittifakı hakkında yeniden konuştu. Yaptığı açıklamalarda konunun tartışmaya dahi açık olmadığını ifade etti.

İyi Parti Sözcüsü Zorlu, CHP'ye kapıları net şekilde kapattı! Konu tartışmaya açık değil

2024 yılında gerçekleştirilecek olan belediye seçimleri öncesinde partiler tarafından hazırlıklar yapılmaya başlandı. Bu süreç içerisinde Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde CHP ile yaptığı ittifakı tekrarlamak istemeyen Akşener ve kurmayları, Özgür Özel'in teklifini GİK toplantısında reddetti. Bu konu üzerine uzun bir süre partililer tarafından konuşulurken bugün İYİ Parti Sözcüsü Zorlu'ya aynı soru yeniden yöneltildi.

“TAVRIMIZ NET” DEDİ!

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için ittifak kararının reddedilmesi konusu Zorlu'ya yeniden yöneltilince, “En üstten, en alta kadar bütün birimlerimizi ve mensuplarımızı bağlayan bir karar.

Önümüzdeki günlerde, seçimler yaklaştıkça; İyi Parti’nin böyle bir alternatif güzergahı açmış olmasının ne kadar kıymetli olduğunu bizzat vatandaşlarımız müşahede edecekler.” dedi ve "Genel İdare Kurulumuzun kararı net. Tek başımıza seçimlere katılacağız, tartışmaya açık bir konu değil." ifadeleri ile bu konunun yeniden gündeme dahi gelmeyeceğini bir kez daha belirtmiş oldu.

SONRAKİ HABER