İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açıklama yaptı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açık

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu ziyaret etti. İki lider, basına kapalı geçen görüşmelerinin ardından ortak basın açıklaması düzenledi ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekillerine ilişkin açıklamalarda bulunarak basın mensuplarının da sorularını yanıtladı.

“ADI GEÇEN İSİMLER PARTİMİZDEN DEĞİL, BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLERİ"

İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekilleri hakkındaki soruya ilişkin, “Biz de sizler gibi duyumlar alıyoruz. Partimizden birileri gitmiyor. Bağımsız milletvekili pozisyonunda gitmesi muhtemel olan arkadaşlarımız. Biliyorsunuz ki partimizden istifa eden hiç kimseyle ilgili olumsuz tek bir bayanda bile bulunmadık bu zamana kadar.'' ifadelerine yer verirken tavırlarının sonrasında da değişmeyeceğini ifade ederek ''Bundan sonra da bu tavrımızı değiştirecek değiliz. Onlara çıktıkları yeni siyasi yolculukta başarılar diliyorum” dedi. Başkan Dervişoğlu, partisinden seçilip sonra istifa eden ve AK Parti’ye katılacağı öne sürülen milletvekilleri hakkındaAdı geçen isimler partimizden değil, bağımsız milletvekilleri" ifadelerini kullandı. Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ise, bazı basın ve yayın organlarında yer alan Gelecek Partisi’nin AK Parti’ye katılacağı yönündeki iddiaların asılsız olduğunu bildirdi.

SONRAKİ HABER