İlk Haber Ankara duyurmuştu! Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı

Siyasetin gündeminde oldukça hareketli günler yaşanıyor. İYİ Parti'de istifa haberleri gelmeye devam ederken Haberankara.com olarak bir kulis bilgisine yer vermiştik. Zafer Partisi'nde mobbinge uğradığı gerekçesi ile görevinden istifa eden Merve Çakar'ın siyasi kariyerine İYİ Parti'de devam edeceği ileri sürülürken beklenen açıklama geldi.

İlk Haber Ankara duyurmuştu! Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı

Yerel seçimler öncesinde siyasetin gündemi oldukça hareketlendi. Yerel seçimler için hazırlıklar devam ederken partilerden istifa ve ihraç haberleri gelmeye devam ediyor. Zafer Partisi'nden mobbing gördüğü gerekçesi ile istifa eden Merve Çakar'ın İYİ Parti'ye katılacağını kulis bilgisi olarak duyurmuştuk.

Haberankara.com olarak ulaştığımız kulis bilgisini okurlarımız için detaylandırırken Zafer Partisi Yalova Merkez ilçe başkanı görevinden istifa eden Merve Çakar'ın siyasi kariyerine İYİ Parti'de devam edeceğini duyurmuştuk. Konuyla ilgili beklenen resmi açıklama son dakika olarak geldi.

MERVE ÇAKAR İYİ PARTİ'YE KATILDI

Zafer Partisi'nden istifasının ardından siyasi kariyerine nasıl devam edeceği merak edilen Merve Çakar'ın İYİ Parti saflarında siyaset yapma kararı aldığı öğrenildi. İYİ Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı İlteriş Kağan Arslan, Twitter (X) hesabı üzerinden konuya ilişkin ‘’28. Dönem Zafer Partisi İstanbul Milletvekili Adayı Sn. Merve Çakar aramıza katılmıştır. Kendisine hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Rozet takma töreni önümüzdeki günlerde Ankara İl Başkanlığında, İl Başkanımız Sn. Dr. Yener Yıldırım’ın katılımlarıyla yapılacaktır. Aramıza Hoş Geldiniz! ‘’ açıklamasına yer verdi.

İlk Haber Ankara duyurmuştu! Merve Çakar İYİ Parti'ye katıldı - Resim : 2

Duyurduğumuz kulis bilgisini şahsi Twitter (X) hesabı üzerinden beğenen Merve Çakar ise İYİ Parti'ye katıldığını Arslan'ın paylaşımını alıntılayarak duyurdu. Çakar, ‘’İyi Parti’ye katılım sürecimde desteklerini biran olsun esirgemeyen 21.Dönem Milletvekilimiz ve aynı zamanda Ankara İl Başkanımız olan @YenerYILDIRIM06 Bey ve Ankara İl Başkan Yardımcımız @IlterisArslan Bey başta olmak üzere tüm cesurlar hareketine teşekkür ederim.'' ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER