İletişim Başkanı Altun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir kutlama mesajı yayımladı.

İletişim Başkanı Altun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Türkiye'nin dört bir yanında 30 Ağustos Zafer Bayramı büyük bir coşku ile kutlanıyor. Zafer Bayramı kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlenirken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da bir kutlama mesajı yayımladı.

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü'ne ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayımlayan İletişim Bakanı Altun'un bağımsızlık mesajı dikkati çekti.

"30 AĞUSTOS ZAFERİ MİLLETİMİZİN TARİHE GEÇEN BAĞIMSIZLIK AŞKININ ADIDIR"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, yayımladığı mesajda, "30 Ağustos Zaferi, zorluklar içinde destanlaşan bir varoluş mücadelesinin ve milletimizin tarihe geçen bağımsızlık aşkının adıdır" ifadelerine yer verdi.

İletişim Başkanı Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Birlik ve beraberliğimizin güçlü bir nişanesi olan bu şanlı zafer, yüreklerimizde sonsuza dek yaşayacak bir destandır. Ecdadımızın bize emanet ettiği bu aziz vatanı tarihi hedeflerle ve mega projelerle buluşturmak, her alanda daha ileriye taşımak boynumuzun borcu, vefamızın bir gereğidir.

İletişim Başkanı Altun'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Bu bilinçle gelecek nesillere daha müreffeh, daha güçlü bir Türkiye bırakmak ve Türkiye Yüzyılı'nı inşa etmek için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Büyük Zafer'in 102’nci yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmetle ve saygıyla yâd ediyorum" ifadelerine yer verdi.

SONRAKİ HABER