İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

31 Mart yerel seçimleri öncesinde adayların mal beyanında bulunması bekleniyor. Bir son dakika haberi ile İBB Başkanı ve Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun mal varlığını açıkladığı öğrenildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

31 Mart 2024 Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimleri yapılacak. Genel seçimler için adayların açıklamaları yakından takip edilirken Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı ve başkan adayı Mansur Yavaş'ın ardından İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve başkan adayı Ekrem İmamoğlu da mal varlığı bildiriminde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden 31 Mart yerel seçimleri için yeniden aday gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, son dakika olarak mal varlığı bildiriminde bulundu.

EKREM İMAMOĞLU MAL VARLIĞI BİLDİRİMİNDE BULUNDU

Yerel seçimler öncesi hem adaylar arasında hem de CHP'de mal varlığını açıklayan ilk isim Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş olmuştu. ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaş, X (Twitter) hesabından yaptığı paylaşımla “Temiz ve şeffaf siyaset adına açıklıyorum” ifadelerini kullanmıştı. Adayların mal varlıklarını açıklamasını talep eden ABB Başkanı ve başkan adayı Yavaşın ardından İBB Başkanı ve başkan adayı Yavaş'ın da mal varlığı belli oldu.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu'nun mal varlığı bir tabloda gösterildi. Bu tabloya göre;

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu mal varlığını açıkladı! - Resim : 2

Diğer adayların mal varlığını açıklayıp açıklamayacakları ise henüz bilinmiyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER