Gündem yoğun: Gözler kabine toplantısında!

Türkiye'nin en önemli siyasi olaylarından birisi olan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi toplantısı bugün gerçekleşecek. Masada ise yurt içi ve yurt dışı bir çok önemli konu olacak.

Gündem yoğun: Gözler kabine toplantısında!

Alınan kararlar ve görüşülen konulardan dolayı ülkede farklı bir yere konumlandırılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı için geri sayım gerçekleştirildi. Bugün saat 16:00 sularında gerçekleşecek olan toplantı sonrası nasıl bir açıklama yapılacağı merakla bekleniyor.

INSTARAM YASAĞINDAKİ SON DURUM

Türkiye ve yurt dışı gündeminde bir çok önemli olayın bugün Kabine Toplantısında gündeme gelmesi bekleniyor. Ekonomi ile ilgili mevcut durumun değerlendirilmesinin ön görüldüğü toplantıda Instagram'a getirilen erişim kısıtlaması konusuna da değinilmesi ön görülüyor.

Ülkemizde 2 Ağustos'tan beri erişim kısıtlaması ile karşı karşıya kalan Instagram'ın bu durumunun devam edip etmeyeceğine dair Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın söylemlerde bulunması tahmin ediliyor.

İSRAİL VE GAZZE KONUSU

Toplantının en önemli konu başlıklarından birisi ise Gazze konusu olacak. İsrail'in hem Filistin halkına hem çevre ülkelere yaşattığı baskı ve tehdidin geldiği son durum hakkına konuşmalar yapılması beklenirken Lübnan'a yönelik olası bir saldırının üzerinde de durulması düşünülüyor.

Son dönemin en önemli toplantılarından birisi olacak bu toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat kendi kameraların karşısına geçecek ve alınan kararlara dair vatandaşları bilgilendirecek.

SONRAKİ HABER