Feramuz Üstün, ABB Başkanı Yavaş'ın siyasi danışmanı oldu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ekibine yeni bir üye daha katıldığı açıklandı. Feramuz Üstün, Yavaş'ın siyasi danışmanı olarak görevlendirildi.

Feramuz Üstün, ABB Başkanı Yavaş'ın siyasi danışmanı oldu

2028 Cumhurbaşkanlığı anketlerinde adı hep ilk sırada çıkan Mansur Yavaş, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı olarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ankara için yeni projelerin bir bir gerçekleştirmeye devam eden Başkan Yavaş ekip arkadaşlarının arasına yeni bir ismi daha kattı. Feramuz Üstün'ün ABB Başkanı Yavaş'ın siyasi danışmanı olarak görevlendirildiği açıklandı.

MANSUR YAVAŞ'IN YENİ SİYASİ DANIŞMANI FERAMUZ ÜSTÜN KİMDİR?

Feramuz Üstün, 1999 yılında Büyük Birlik Partisi Altındağ İlçe Başkanlığı, 2000 yılında BBP Ankara İl Başkan Yardımcılığı ve Genel Merkez MKYK üyeliği yaptı.

2003 yılında AK Parti Ankara İl Başkan Yardımcısı olarak tekrar siyasete dönen Üstün, 2004 yılında da Altındağ ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis üyesi oldu.

İller Bankası Yönetim Kurulu Başkanlığı da yapan Feramuz Üstün, 2011 yılında da AK Parti'den Gümüşhane Milletvekili oldu.

Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti'den ayrıldığı dönemde Üstün, Davutoğlu'nun yanında olarak onunla birlikte hareket etti.

Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan Gelecek Partisi'nin kurucuları arasında yer aldı ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER