Fahrettin Koca: Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum

Görev değişikliği sonrası sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan eski Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, görev yaptığı süreçle ilgili düşüncelerini vatandaşlarla paylaştı.

Fahrettin Koca: Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum

Cumhurbaşkanı kararı ile yapılan bakan atamaları sonucu Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı görevlerine yeni isimler geldi. Buna göre Mehmet Özhaseki yerine Murat Kurum Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olurken, Fahrettin Koca yerine de Sağlık Bakanı olarak Kemal Memişoğlu getirildi.

Fahrettin Koca görev değişikliği üzerine, görevini Kemal Memişoğlu’na devrederken sosyal medya hesabı üzerinden, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı görevine atanan Sn. Murat Kurum’u tebrik ediyor, bu görevi kendisine devreden Sn. Mehmet Özhaseki’ye milletimize hizmetleri için teşekkür ediyorum. Sağlık Bakanlığı görevini üstlenen Sn. Kemal Memişoğlu’nu kutluyor, başarılar diliyorum.” ifadelerini paylaştı.

“TAKDİRİNİZ TEŞVİK EDİCİ, ELEŞTİRİNİZ YOL GÖSTERİCİ OLDU”

Koca bir sonraki paylaşımında da hayatının en anlamlı döneminin Sağlık Bakanı olarak vatandaşların hizmetinde olduğu dönem olduğuna dikkat çekerek görev sürecindeki düşüncelerini ve gelen geri dönüşlere yönelik bir açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Değerli vatandaşlarım,

Hayatımın en anlamlı dönemi Sağlık Bakanı olarak hizmetinizde olduğum dönemdir. Bu dönemde ağır sınavlarla karşılaştık, sizin desteğinizle başarılı olduk. Hizmetlerimizde, her hastamıza onun hekimi gibi yakın olmaya çalıştım. Takdiriniz teşvik edici, eleştiriniz yol gösterici oldu. Şifa bulmasında katkım olan her hastamız için mutluyum. Sağlıkla kalın. Teveccühünüz için teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER