Eren Erdem istifa mı etti, CHP'den neden istifa etti?

Eren Erdem sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu son derece sert bir açıklama ile CHP'den istifa etti. Eren Erdem neden istifa ettiğini açıkladı.

Eren Erdem istifa mı etti, CHP'den neden istifa etti?

CHP Medya, Planlama ve Sosyal Medya Politikalarından sorumlu eski Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Son derece sert açıklamalarda bulunan Eren Erdem istifa nedeni ve gerekçesine de açıklamasında yer verdi.

EREN ERDEM CHP'DEN NEDEN İSTİFA ETTİ?

Resmi sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Eren Erdem "1-) Geçmişte, 5’li çetelerle ilişkili olduğu yönünde iddialar olan kişilerin “CHP Belediye Başkanı adayı” yapılmaması yönündeki çağrım, ve bu çağrım akabinde; herkesçe malum bir kişi olan MURAT ONGUN’un “ücret karşılığı istihdam edilmiş anonim hesaplarla” şahsımı hedef alması üzerine gösterdiğim tepki sebebiyle, partim tarafından DİSİPLİNE SEVK EDİLMİŞ bulunuyorum!" diyerek Murat Ongun'u hedef gösterdi.

Eren Erdem istifa mı etti, CHP'den neden istifa etti?

Eren Erdem istifa mı etti, CHP'den neden istifa etti? - Resim : 2

Partisini son derece sert sözlerle eleştiren Eren Erdem, daha öncede sık sık eleştirmiş olduğu partinin kongre psikolojisinden çıkamadığı sözlerini tekrarlayarak CHP'den istifa ettiğini duyurdu. Eren Erdem'in çok sert ifadeler içeren açıklamalarının ardından parti üyesi olan Murat Ongun'un kendisini şikayet ettiği, bunun üzerine parti yönetiminin Erdem'den savunmasını istediği haberleri gündemi uzun süre meşgul etmişti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER