Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a teşekkür açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği’nin encümen toplantısı için geldiği Ankara’da Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkın açıklama yaparak kendisine teşekkür etti.

Ekrem İmamoğlu'ndan Mansur Yavaş'a teşekkür açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Ankara’yı ziyaret etti. Türkiye Belediyeler Birliği,nin encümen toplantısına katılmak için geldiği Ankara’da bazı temaslarda bulunan Ekrem İmamoğlu gazetecilerin sorularını da yanıtladı. Açıklamalarda bulunan Ekrem İmamoğlu kendisine sorulan Mansur Yavaş sorusuna da yanıt verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile çok yakın bir iletişimlerinin olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu Ankara ziyaretlerinin çoğunda kendisi ile bir araya geldiğini anımsattı. Programı sıkışık olduğu için bu sefer Mansur Yavaş ile görüşemeyecek olmasından dolayı üzgün olduğunu belirten Ekrem İmamoğlu bir sonraki seferde daha uzun süreli bir görüşme yapmak arzusunda olduğunu belirtti.

MANSUR YAVAŞ SORUSUNA YANIT VERDİ!

"Mansur Yavaş ile görüşmeyi planlıyor musunuz?" sorusuna yanıt veren İmamoğlu, "İstanbul’dan Ankara’ya 20 gelişim varsa bunun 17-18’inde Mansur Bey’i ararım ve buluşmak için talep ederim. Bazen makamına giderim bazen bir yerde çay kahve içeriz. Bugün çok kısıtlı bir zamanda geldim. Buradan TOBB’a iade-i ziyaret yapacağım. Saat 17.00’de toplantım var. Ondan sonra yine bir toplantım var ve ardından da İstanbul’a dönmek zorundayım. Alacağım olsun, bu dar zamanda kahvesini içmek yerine geniş zamanda kalabalık bir yemeğini yerim" dedi.

MANSUR YAVAŞ’A DESTEĞİ İÇİN TEŞEKKÜR ETTİ

Mansur Yavaş’ın İmamoğlu’na destek açıklamalarının ve Yavaş'ın İmamoğlu’nun üzerinden dönen adaylık tartışmaları için "gündem çarpıtma dedi ve sonuçta Genel Merkezin vereceği karardır" sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, "Mansur Bey’in destek cümlelerine teşekkür ederim. Diğer söylediklerine katılıyorum" ifadelerine yer verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamalar ikilinin arasında sağlıklı bir iletişim olduğunu ortaya koyuyor. İlerleyen dönemlerde İmamoğlu’nun Ankara’yı ziyaretinde Mansur Yavaş ile bir araya gelmesi bekleniyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER