Dışişleri Bakanlığı'ndan Katz'ın paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan sosyal medya paylaşımı tepki çekti. Dışişleri Bakanlığı, Katz'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Katz'ın paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır

Dışişleri Bakanlığı, X (Twitter) adlı sosyal medya hesabından İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Türkiye'yi hedef alan sosyal medya paylaşımına ilişkin açıklamada bulundu.

İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın sosyal medyadaki paylaşımına tepki göstererek yaptığı açıklamada, Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türkiye'ye dair iftira ve yalan dolu bir paylaşım yaptığı vurgulandı.

''HERHANGİ BİR İTİBARI BULUNMAMAKTADIR''

Dışişleri Bakanlığı, İsrail Dışişleri Bakanı Katz'ın skandal paylaşımına tepki gösterdi. Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Katz, ülkemizdeki sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekmek suretiyle gündemde kalmaya ve soykırım şebekesindeki koltuğunu korumaya çalışmaktadır." ifadeleri yer aldı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan Katz'ın paylaşımına tepki: Herhangi bir itibarı bulunmamaktadır

Bakanlık tarafından yapılan açıklamanın devamında "Adı geçen şahsın, soykırım suçu işleyerek insanlık tarihine kara bir leke olarak geçen (İsrail Başbakanı Binyamin) Netanyahu hükümeti içinde dahi herhangi bir itibarı bulunmamaktadır." ifadesini kullandı. Bakanlığın paylaşımında, Türkiye'nin gerçekleri dile getirmeye ve Filistinlilerin haklı davasını savunmaya devam edeceği de kaydedildi. Söz konusu paylaşım, kamuoyunun da tepkisini çekerken sosyal medya platformlarında bazı kullanıcılar Katz'a yönelik kınama paylaşımlarında bulundu.

SONRAKİ HABER