Devlet Bahçeli'den MHP grup toplantısında önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM'nin yeni yasama dönemine ilişkin ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Bahçeli önemli açıklamalarda bulundu.

Devlet Bahçeli'den MHP grup toplantısında önemli açıklamalar

Temmuz ayında yaz tatiline giren TBMM'de 1 Ekim tarihi itibariyle yeni yasama dönemi başladı. Meclis'te ilk grup toplantısını ise MHP gerçekleştirdi. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Yurt içinde ve yurt dışında pek çok önemli konuya değinen Devlet Bahçeli çok sert çıkışlara imza attı.

DEVLET BAHÇELİ DÜNYAYA MEYDAN OKUDU!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de yaptığı konuşmasında "Değerli vekil arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri bugün TBMM'nin 28. dönem 3. yasama yılını hem ilk grup toplantısını yapacağız hem de 15 itibariyle genel kurulun gerçekleşmesi ile yasama çalışmalarına başlayacağız. Hepinizi selamlıyor, en iyi dileklerimi sunuyorum." diyerek yeni yasama yılını kutlayarak başladı.

MHP Lideri Bahçeli: (Sinan Ateş Davası)“Utanmadan, sıkılmadan, gerçekleri çarpıtarak, azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşmayı deneyeceklerdir. MHP, Ankara 32’nci Ağır ceza mahkemesinde görülen malum davayı dikkatle takip etmektedir. Çok söze gerek yoktur, aslında buna değecek hiç kimse yoktur. Az söyleyeyim, muhatapları çok anlasın, MHP’ye organize pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocaklarını ne MHP’yi çiğnetmem”

Bahçeli bölgemizde yaşanan siyasi gerilimleri kastederek “Hedef alınan milli birlik ve varlığımızdır. Tüm Dünya duysun ki ölümüz şehit dirimiz yiğit direncimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin” diyerek dünyaya meydan okudu.

İsrail ile beraber bölgesel savaşın da kontrolden çıktığını belirten Devlet Bahçeli, İsrail'in Orta Doğu'da yeni zorbalıklara imza attıklarını belirtti. Haklarında yapılan haberlere de tepki gösteren Devlet Bahçeli Halk TV ve CHP için "ayağınızı denk alın" çıkışında bulundu.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER