Deva Partisi Genel Başkanı Babacan açıkladı! Yerel seçime kendi adaylarımızla gireceğiz

Yerel seçimlerle ilgili olarak partilerin izleyeceği süreç merakla takip ediliyor. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin seçimlere kendi adayları ile gireceğini açıklarken önemli ifadelere yer verdi.

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan açıkladı! Yerel seçime kendi adaylarımızla gireceğiz

Mart 2024 tarihinde yapılması planlanan yerel seçimlerle ilgili olarak siyasilerin hareketli günleri başladı. Siyasetçiler yerel seçim hazırlıklarını sürdürürken partilerden de açıklama gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanlığı ve Genel seçimlerde ittifak olan partilerin yerel seçimlerde nasıl bir yol izleyeceği merak edilirken ilk olarak İYİ Parti tarafından açıklama gelmiş, seçimlere kendi adayları ile katılacağını açıklamışlardı. Bunun ardından DEVA Partisinden de açıklama geldi.

DEVA PARTİSİ LİDERİ BABACAN'DAN YEREL SEÇİM HAMLESİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Çankaya'daki bir otelde gerçekleştirilen 1. Olağanüstü Kongresi, divan üyelerinin belirlenmesinin ardından bir konuşma gerçekleştirdi. Yerel seçimlere parti olarak kendi adaylarıyla katılacaklarını duyuran DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan yaptığı açıklamada, "Parti önümüzdeki yerel seçimlerde, tüm ülke sathında kendi ismiyle, kendi amblemiyle, kendi adaylarıyla seçime girme kararı almıştır" ifadelerini kullandı.

deva-partisi-genel-baskani-babacan-acikladi-yerel-secime-kendi-adaylarimizla-girecegiz.jpg

Yerel seçimlerle ilgili ağustos ayından bu yana yoğun bir istişare süreci gerçekleştirdiklerini, tüm il ve ilçe başkanlıklarından seçimlerle ilgili rapor istediklerini aktaran DEVA Partisi lideri Babacan, hızlı bir şekilde adaylarını belirleyerek kampanya sürecini başlatacaklarını ve sahaya ineceklerini kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER