Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

CHP Ankara’da tanınmış isimlerden olan Deniz Bozkurt bir açıklama yaparak CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

CHP’de 17'nci Olağan Gençlik Kolları Kurultayı heyecanı başladı. CHP Gençlik Kolları genel Başkanlığı için adaylar sahneye çıkmaya başladı. CHP Ankara İl Örgütü’nde yakından tanınan isimlerdne olan Deniz Bozkurt bir basın açıklaması yaptı ve yapılacak olan kurultayda CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı’na aday olduğunu duyurdu.

Çok erken yaşlardan itibaren CHP içerisinde siyaset yapmaya başladığını söyleyen Deniz Bozkurt değişim için aday olduğunu duyurdu. Yapılacak olan kurultayda seçimi kazanması durumunda değişimin ve yenilenmenin gençlik kollarına da yansıyacağını belirten Deniz Bozkurt destek çalışmalarına başladı.

Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı

ADAY OLDUĞUNU DUYURDU

Bozkurt, CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, henüz 15 yaşında partisinin kapısından girdiğini, şimdi de gençlik kolları genel başkanlığına aday olmanın tarifsiz heyecan ve mutluluğu içerisinde olduğunu kaydetti.

Deniz Bozkurt, partisinin üst kademelerinde yaşanan değişim ve yenilenmenin gençlik örgütlerine de tam anlamıyla sirayet etmesi için gençlik örgütlerinde de değişim vakti geldiğini belirtti.

Bozkurt, seçilmesi halinde, partiye katkı sunmak isteyen nitelikli insanları kapsayacak bir örgütlenmeyi inşa edeceklerini söyledi.

Deniz Bozkurt CHP Gençlik Kolları Genel Başkanlığı'na aday olduğunu açıkladı - Resim : 2

DENİZ BOZKURT KİMDİR?

CHP Ankara İl Örgütü’nde tanınmış simalardan olan Deniz Bozkurt çok erken yaşlarda siyaset yapmaya başlamıştır. Çeşitli görevlerde bulunan Deniz Bozkurt daha önce CHP Ankara Gençlik Kolları Başkanı olarak da görev yapmıştır. Gençlik kollarında aktif bir yönetim uygulaması ile tanınan Deniz Bozkurt bu sefer genel başkanlık için aday oldu.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER