Cumhuriyet Halk Partisi logosunu değiştirdi

Dün Ankara'da gerçekleştiren Cumhuriyet Halk Partisi aday tanıtım toplantısında yaşananlar kısa sürede gündem oldu. Parti lideri Özgür Özel'in söylemlerine ek olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nin logosunda yaptığı değişiklik gözlerden kaçmadı.

Cumhuriyet Halk Partisi logosunu değiştirdi

Ankara dün son dönemlerde yaşadığı büyük kapsamlı etkinliklerden birisine daha ev sahipliği yapmış, yaklaşan yerel seçimlerde nasıl sonuçlar alacağı merak edilen Cumhuriyet Halk Partisi aday tanıtım toplantısı düzenlemişti.

Düzenlenen aday tanıtım toplantısında Parti'nin yeni lideri Özgür Özel seçimde izleyecekleri politikadan partilerinin seçimde kullanacakları ittifak adına bir çok önemli husus hakkında konuşurken vatandaşların gözüne çarpan bir husus kısa sürede sosyal medyada kendine yer buldu.

PARTİNİN LOGOSU MU DEĞİŞTİ?

Ankara'da düzenlenen aday tanıtım toplantısında dev ekranlarda yer alan görsellerde Cumhuriyet Halk Partisinin logosunun farklı bir şekilde kullanıldığı göze çarptı. 2010 yılında Deniz Baykal'ın yerine gelen Kemal Kılıçdaroğlu' da benzer bir adım atmış ve logonun altında yer alan partinin kısaltmasının mavi bir zemin üstüne yazılan halini benimsemişti.

Cumhuriyet Halk Partisi logosunu değiştirdi

Özgür Özel'in yaptığı değişikliğin ardından bu logo kullanımından vazgeçildiği ve ikinci bir zemin kullanılmadan logonun ve parti kısaltmasının tek bir kırmızı zeminde yer aldığı şeklinde tasarım kullanıldığı görüldü.

SEÇİMDE ALACAKLARI SONUÇ MERAKLA BEKLENİYOR

Parti logosunu yenileyen, bir önceki seçimde yer aldığı Millet İttifakı yerine Türkiye İttifakı adını benimsedikleri bir oluşum ile seçime girecek Cumhuriyet Halk Partisinin alacağı sonuçlar merak konusu oldu. Parti 2023 yılında büyük bir umutla girdiği seçimde beklediği sonuca ulaşamamış ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu seçimlerden sonra yapılan Genel Başkanlık seçimleri sonrası koltuğunu Özel'e devretmişti.

SONRAKİ HABER