Cumhurbaşkanlığı kabinesi Ankara'da toplanıyor! İşte gündem maddeleri

Ankara'da yaşanan terör saldırısı, Devlet Bahçeli tarafından yapılan çağrı, yakın çevremizde yaşanan savaşlar ve ekonomik gelişmeler ülke gündemini meşgul ederken Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün toplanıyor. Kabine toplantısı bugün ne zaman, saat kaçta açıklandı.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Ankara'da toplanıyor! İşte gündem maddeleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlık edeceği kabine toplantısı bugün Ankara'da Beştepe'de gerçekleştirilecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı açıklanırken 28 Ekim 2024 kabine toplantısının tarihi ve saati belli oldu. Kabinede önemli konuların gündeme alınması beklenirken gözler toplantının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılacak olan ulusa sesleniş konuşmasında olacak.

KABİNE TOPLANTISI BUGÜN NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Cumhurbaşkanlığı kabinesi bugün yani 28 Ekim 2024 Pazartesi günü Ankara Beştepe'de Külliye'de yapılacak. Külliye'de yapılacak olan toplantı açıklanan programa göre saat 15:00 itibariyle başlayacak.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Ankara'da toplanıyor! İşte gündem maddeleri

KABİNE TOPLANTISININ GÜNDEM MADDELERİ, HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Kabine toplantısında bugün ele alınması beklenen en önemli konu TUSAŞ saldırısı ve terör olacak. Hem yurt içerisinde hem de yurt dışında terörle mücadele konusu ele alınacak. Türk Silahlı Kuvvetlerinin yanı sıra, MİT ve Emniyet Genel Müdürlüğünün terör ve suç örgütlerine yönelik operasyonları da masaya yatırılacak.

Ekonomi yine masada olacak konular arasında kendisine yer bulacak. Tek haneli enflasyon hedefi, yürütülen programlarda elde edilen başarılar ve İstanbul'da patlak veren yeni doğan skandalı sonrası yaşanan gelişmeler ilgili bakanlar tarafından Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacak. İsrail'in Filistin saldırıları ise küresel konular arasında yer alacak. Kabine toplantısının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ulusa sesleniş konuşması yapacak.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER