Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin MKYK toplantısına katılacak

AK Parti MKYK toplantıları takip edilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partide değişim rüzgarları için sinyali vermiş ve harekete geçmişti. AK Parti MKYK toplantısı merakla beklenirken toplantı tarihi belli oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin MKYK toplantısına katılacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler sonrası partide değişim açıklamasında bulunmuş ve bu değişimler için de AK Parti'nin Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına gözler çevrilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı MKYK toplantılarının tarihi ve detayları kamuoyunun gündeminde yer alırken temmuz ayına ilişkin beklenen takvim de belli oldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin kurmayları ile bir araya gelmeye devam ederken partinin MKYK toplantısının tarihi açıklandı.

AK PARTİ MKYK TOPLANTISI 23 TEMMUZ'DA YAPILACAK

Yerel seçimlerin ardından kurmayları ile sık sık bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçmenin verdiği mesajı aldıklarını vurgularken seçmenin mesajını dikkate aldıklarını belirtmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, parti içinde değişim sinyalleri verirken bir takım görev değişiklikleri de gündeme gelirken değişime il başkanları ile başlanarak ardından iki kabine üyesi ile devam etti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan partisinin MKYK toplantısına katılacak

AK Parti'deki değişim için gözler yeni MKYK toplantısına çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı paylaşılırken toplantının 23 Temmuz'da yapılacağı öğrenildi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Genel Merkezinde yapılacak Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) toplantısına bugün saat 15.00'de başkanlık edecek.

SONRAKİ HABER