Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder Yaylası'ndaki ziyareti sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programını tamamlayarak Rize'den uçakla Ankara'ya hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder Yaylası ziyaretine ilişkin detaylar merak edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder Yaylası'ndaki ziyareti sona erdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize programını tamamlayarak Rize'den uçakla Ankara'ya hareket etti. 7 Kasım Pazar günü Rize Merkez Kentsel Dönüşümü, Isırlık Tabiat Parkı, Müyesser Kart Huzurevi ve yapımı tamamlanan diğer projelerin toplu açılış törenine ve ismini taşıyan Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi’nde mütevelli heyeti toplantısına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün helikopterle Güneysu ilçesinden Ayder Yaylası’na geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayder Yaylası'ndaki incelemelerin ardından Rize - Artvin Havalimanı'ndan ayrılarak Ankara'ya hareket etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ayder Yaylası'ndaki ziyaretine ilişkin detaylar merak edildi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYDER YAYLASI'NI ZİYARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3 günlük Rize programının son günü olan 6 Kasım Pazartesi günü Ayder Yaylası'nda sürdürülen kentsel dönüşüm çalışmalarını denetlemek üzere Güneysu'daki konutundan ayrıldı.

ekran-goruntusu-2023-11-06-163945.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güneysu'dan bindiği helikopterle, ünlü turizm merkezi Ayder Yaylası’na geldi.

ekran-goruntusu-2023-11-06-163950.png

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayder Yaylası'nda yapımı tamamlanan yenileme ve koruma projesi kapsamındaki termal tesis ve konaklama birimleri ile çevre düzenlemelerini yerinde inceledi.

ekran-goruntusu-2023-11-06-163954.png

Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmalarını da havadan inceleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisine verilecek brifing için bir oteldeki kahvaltılı programa katıldı.

ekran-goruntusu-2023-11-06-163959.png

Erdoğan, bu sırada vatandaşlarla da sohbet etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER