Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert çıkış! Bunun adı siyasi şantajcılık

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimler kapsamında çeşitli illeri ziyaret ederek seçmenden destek istemeye devam ediyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret takvimi seçim süreci yaklaşırken yoğunlaşırken bugün de Malatya'dan seçmene seslendi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert çıkış! Bunun adı siyasi şantajcılık

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretleri takip ediliyor. 31 Mart Mahali İdareler Genel Seçimleri için sandık başında olacak seçmenlerden partisi için destek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan saha ziyaretlerini artırdı. Saha çalışmalarına aralıksız devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Malatya'da seçmenlerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. ‘’Geçen seçimlerde Cumhurbaşkanlığında yüzde 72, milletvekilliğinde yüzde 69 oy oranı ile desteklerini veren Malatya'ya şükranlarımı bildiriyorum.'' diyerek söze başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Sizler bize güvendiniz, üzerinize düşeni yaptınız. Biz de bunun karşılığını vermek için gece gündüz çalışacağız. İnşallah 31 Mart'a Cumhur İttifakı'nı rekor bir oya taşıyacağınıza inanıyorum.'' ifadelerine yer verdi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: ‘’BUNUN ADI SİYASİ ŞANTAJ''

31 Mart tarihi yaklaşırken siyasetin dili de sertleşiyor. Partililerin açıklamaları gündem olmaya devam ederken bu kez Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Türkiye 31 Mart'ta belediye başkanlarını, belediye meclis üyelerini, muhtarlarını seçecek. Cumhur İttifakı olarak işbirliği yapıyoruz. AK Parti'nin tecrübesini kimseyle tartışmayız.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert çıkış! Bunun adı siyasi şantajcılık

Belediye başkanlığının hizmet yolunda bir bayrak yarışı olduğundan bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Partimizin eski belediye başkanlarını, milletvekillerini aday göstererek bize kaybettirmek isteyen partiler ortaya çıktı. İsteyen istediği yerden aday olabilir. Biz kendi adaylarımızdan mesulüz.'' ifadelerine yer verirken ‘’Ancak hem bize kaybettirmek için çalışıp, bizim gölgemizde yürümek isteyenlere müsaade etmeyiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert çıkış! Bunun adı siyasi şantajcılık - Resim : 2

Sadece yalan yanlış konuşacak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır.'' dedi. Seçmenin desteğini isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya için yapılan yatırımlardan bahsederek toplamda 149 milyar lira harcandığını bildirdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER