Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından konu başlıkları merak edilirken sığınmacılarla ilgili olarak yapılan açıklama dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çeşitli temaslarını sürdürüyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda açıklamalarda bulunmak üzere Antalya'yı ziyaret etti. 100'ü aşkın ülkeden devlet ve hükümet başkanı, bakanlar ile uluslararası kuruluş başkanlarının katılımıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde 1 - 3 Mart tarihinde gerçekleşecek olan 3. Antalya Diplomasi Forumu başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’nda açıklamalarda bulunurken yapılan açıklamalara ilişkin konu başlıkları da merak edildi. ‘’Turizm başkentimizin Akdeniz'in incisi tarih, tabiat ve kültür şehri güzel Antalyamıza hepiniz hoş geldiniz. Antalya Diplomasi Forumu'nun 3. buluşmasında sizlerle beraber olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum.'' ifadeleri ile söz başlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6 Şubat depremlerine değindi. Bununla beraber ülkemizdeki turizm ve sığınmacı verilerine de değinen Erdoğan'ın açıklamaları dikkat çekti.

‘’4 MİLYON SIĞINMACIYA EV SAHİPLİĞİ YAPIYORUZ''

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘’Avrupa'da Kur'an-ı Kerim'e yönelik saldırıların çoğu Türkiye büyükelçiliklerinin önünde gerçekleşti. Türkler provoke edilmek istendi.'' ifadelerine yer verdiği açıklamasında 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yaptığımızı açıklarken ‘’İklim değişikliği konusunda da durum farklı değildir.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar! 4 milyon sığınmacıya ev sahipliği yapıyoruz

Akdeniz çanağında olmamız hasebiyle iklim değişikliğinin menfi etkilerine her geçen yıl daha fazla maruz kalıyoruz.'' dedi. 40 yıldır terörle mücadele ede bir devlet olduğumuzdan bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Milli gelirimizi 5 kat artışla 1 trilyon 119 milyar dolara yükselttik.'' ifadelerine yer vererek turizmin ülkemiz gelirleri için büyük bir yer tuttuğundan bahsetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER