Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için boykot mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sosyal medya hesabından Filistin için boykot paylaşımı yaparak Gazze’ye destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Filistin için boykot mesajı

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan konuya dair yeni bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan tüm imkanlarla Filistinlilerin yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları'nın yapay zeka ile meydana getirdiği Filistin’e destek için “boykot” içerikli videoyu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da paylaştı. Bu video sosyal medyada kısa süre içerisinde trend haline geldi.

FİLİSTİN’İN DAVASINA DESTEK AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı boykot paylaşımında, "Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen Hacıoğulları'nın yapay zeka ile oluşturduğu Filistin halkına destek veren 'boykot' temalı videoyu paylaştı. Filistin'e destek yürüyüşleri, boykot ürünler, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği bombalı saldırıların görüntülerinin yer aldığı video kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni aldı.

Erdoğan, videoyu şu sözlerle paylaştı:

"Sesimizle, sözümüzle, dualarımızla, insani yardımlarımızla, elimizdeki tüm imkânlarla Gazze’nin, Filistinli kardeşlerimizin yanındayız. Onların asil ve onurlu direnişine her zaman destek vermeye devam edeceğiz."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İsrail’in Gazze’ye olan saldırılarına tepki göstermeyi sürdürüyor. Filistinlilerin seslerini dünyaya duyurmak için çeşitli girişimleri daha önce yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir destek açıklaması daha yapmış oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu konuda ilerleyen günlerde de bazı yeni girişimlerde bulunabileceği belirtiliyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER