Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ mesajı: "İlahi adaletten kaçamayacaklar!"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü ile alakalı olarak bir açıklama yaparken FETÖ ile mücadele mesajı verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan FETÖ mesajı: "İlahi adaletten kaçamayacaklar!"

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen’in ölümü ile ilgili olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni bir açıklama yaptı. Gülen’in ölümünü “onursuz bir ölüm” olarak değerlendiren Cumhurbaşkanı Erdoğan bundan sonraki sürece dair de uygulanacak olan politikayı duyurdu. FETÖ’nün tasfiye süreci tamamlanana kadar devlet olarak mücadele etmeye devam edileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan en net mesajı vermiş oldu.

Şehit aileleri ile gazileri de unutmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan bu ölüm ile insanların yüreklerinin biraz olsun soğuduğunu belirtti. Türkiye’ye ihanet edenlerin akıbetinin değişmeyeceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz gecesi şehit düşenler için Allah’tan rahmet diledi.

İLAHİ ADALETTEN KAÇAMAYACAKLAR

Çok bet bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milletin çocuklarını “hizmet” diyerek, “himmet” diyerek mankurtlaştıranların sonu tarihteki diğer insan kılıklı iblisler gibi onursuz bir ölüm olmuştur. Biliyor ve inanıyoruz ki “Allah’ın cezalandırması çetindir”. Bu hainler tüm uğraşlarımıza rağmen, maalesef, emrinde oldukları ağababalarının eteğine yapışarak Türk adaletinden kaçmayı başardılar. Bu dünyadan işledikleri suçların, hakkına girdikleri insanların, ifsat ettikleri körpe beyinlerin ve döktükleri şehit kanlarının hesabını vermeden gittiler. Ama ilahi adaletten kaçamayacaklardır. Rabbimiz, bu ülkeye ve bu millete yaptığı kötülüklerin ve verdiği zararların hesabını bu hainlerden tek tek soracaktır." dedi.

FETÖ İLE MÜCADELEYE DEVAM

FETÖ ile mücadeleye devam edileceğini kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Biz de devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye oluncaya kadar mücadelemizi kararlılıkla devam ettireceğiz. Devletimizin tüm kurumlarının nefesi, ister yurt içinde ister dünyanın en ücra köşesinde olsun, FETÖ’cü sırtlan sürüsünün ensesinde olacaktır. Baş hainin ölümüyle şehit ailelerimizin yüreği biraz olsun soğumuş, gazilerimiz biraz olsun teselli bulmuş, Türkiye’ye ihanet edenlerin akıbetinin ne olacağı böylece görülmüştür. Başta dava ve yol arkadaşımız Erol Olçok ile kıymetli evladı Abdullah Tayyip olmak üzere 15 Temmuz gecesi istiklal ve istikbalimiz uğrunda şehit olan bütün kahramanları rahmetle, şükranla, minnetle yâd ediyor; ruhları şad olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

FETÖ ile yapılan mücadelede yeni bir aşamaya geçilmesi örgütün tasfiye sürecine girmesi ile mümkün olabilecek. Tamamen tasfiye gerçekleşene kadar bu mücadelenin devam edeceği en yetkili isim tarafından açıklanmış oldu. FETÖ içinde bundan sonrası için herhangi bir açıklama yapılmadı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER