Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a çağrı! Dargınlık, kırgınlık bitsin!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yeni bir çağrıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a çağrı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu sonrasında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a çağrıda bulunarak, 'Dargınlık, kırgınlık bitsin' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu sonrası basın toplantısı düzenledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yeni bir çağrıda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO zirvesi sonrası basın toplantısında konuştu. Erdoğan açıklamalar yaparak, Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yeni bir çağrı yaptı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu sonrasında yaptığı açıklamalar gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Esad'a çağrı! Dargınlık, kırgınlık bitsin!

"DARGINLIK, KIRGINLIK BİTSİN"

Açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'a Suriye ile normalleşme gündemi kapsamında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme talimatı verdiğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye-Suriye ilişkileri ile ilgili yaptığı açıklamada "Özellikle Sayın Esad'a 'Ya ülkeme gel veya üçüncü bir ülkede bu görüşmeyi yapalım' çağrımı iki hafta önce yaptım. Bu konuyla ilgili olarak da Dışişleri Bakanımı görevlendirdim. Bu dargınlığı bitirip yeni bir süreci başlatalım istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, NATO-Ukrayna Konseyi Oturumu sonrasında açıklamalarda birden fazla konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER