Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları! Üst düzey görevlendirmeler yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalar bugünkü Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan atama kararları! Üst düzey görevlendirmeler yapıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeni atamalar yapıldığı açıklandı. Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararları ile beraber gerçekleştirilen atamalar kamuoyuna ilan edildi. Yürürlüğe giren bu atamalar ile üst düzey görevlere yeni isimlerin atamaları yapıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzalamış olduğu atama kararları ile bu kişilerin yeni görevleri başlamış oldu.

ADALET BAKANLIĞI’NA YENİ BAKAN YARDIMCISI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzası ile yayımlanan karar ile birlikte Adalet Bakanlığında Bakan Yardımcılığına 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3’üncü maddeleri gereğince Mehmet Yılmaz atandı.

CUMHURBAŞKANLIĞI İDARİ İŞLER BAŞKANLIĞI’NDA YENİ ATAMA

Ayrıca Danıştay Üyeliğine Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü Yusuf Karaloğlu seçildi. Karaloğlu’nun Danıştay Üyesi olarak seçilmesinin ardından boşalan Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğüne ise Hasan Yıldırım atandı.

Yapılan yeni aramalar ile beraber atanan kamu görevlileri yeni görevlerine başlayacaklar. Cumhurbaşkanlığı İdari İşler başkanlığı bünyesinde yaşanan görev değişimi ise ayrıca dikkat çekti. Hasan Yıldırım artık Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürü olarak görev yapacak. Yusuf Karaloğlu ise bundan sonra Danıştay Üyesi olarak kamu görevini sürdürecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalar ile gerçekleştirilen yeni görevlendirmeler Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giriyor. Bunun için her gün Resmi Gazete’nin yayınlanması büyük bir merakla bekleniyor.

SONRAKİ HABER