Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti bayramlaşma programında önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti ile bayramlaşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kürsüde önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kurban Bayramı vesilesi ile partililerle buluştu. AK Partililerle bayramlaşma programında bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti ile bayramlaşma programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Bu mübarek günlerde kestiğimiz kurbanların Allah katında kabul olmasını niyaz ediyorum. Tam 76 yıldır işgal, zulüm ve sistematik katliama maruz kalan Filistin halkı, bir bayramı daha yine buruk geçiriyor; barışa hasret bir şekilde geçiriyor.'' ifadelerine yer vererek başladığı konuşmasında önemli değerlendirmelerde bulundu.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

''Dünya, İsrail'in kana susamışlığına karşı tedbir almak, her gün bir yenisine şahit olduğumuz katliamların önüne derhal set çekmek zorundadır Türkiye olarak kalıcı barışın tesisi için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Uluslararası Adalet Divanı'nda İsrail aleyhine açılan davaya müdahil olmayı kararlaştırdık. Bu ülke ile olan dış ticaret işlemlerimizi tamamen durdurduk. İnsani yardımlarımızı kesintisiz sürdürüyoruz.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan AK Parti bayramlaşma programında önemli açıklamalar

''Ekonomi programımız olumlu ilerliyor. Üretim, ihracat, istihdam alanlarında çok iyi bir yerdeyiz. Yılın ikinci yarısından itibaren enflasyonda daha motive edici haberler almaya başlayacağız. Savunma sanayii sektöründe çığır açıcı hamlelerimiz artarak devam ediyor.''

Ülkemizin etrafı ateş çemberiyle sarılmışken, dünya büyük bir belirsizlikten geçerken, lüzumsuz tartışmalarla harcayacak tek bir anımız dahi bulunmuyor. Türkiye'nin geleceğe odaklanması gerektiğine inanıyoruz. Muhalefet cenahında yıkıcı, provakatif bir dil yerine artık farklı üslubun, yapıcı, olumlu, birleştiren bir tutumun hakim olmasının vakti çoktan gelmiştir.'' ifadelerine yer verdi.

Ekonomi programının olumlu ilerlediğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki vatandaşları yeni yuvalarına kavuşturmaya devam ettiklerini ifade ederken yıl sonuna kadar hedeflerinin 200 bin konutun inşasını bitirmek olduğundan bahsetti.

SONRAKİ HABER