Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti’nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Burada önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı her beraber terörün olmadığı bir Türkiye’nin inşa edilmesini istediklerini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz”

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı toplantıda yaptığı açıklamasında FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölümüne değildi. Baş hainin sonunun iblisler gibi onursuz bir ölüm olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gülen’in ölümü ile şehit ailelerinin yüreğinin biraz olsun soğuduğunu belirtti.

“DEVLET OLARAK MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Devlet olarak FETÖ’nün tamamen tasfiye olana kadar mücadelelerine devam edeceklerini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, açıklamasında şunları söyledi:

“Allah'ın cezalandırması çetindir. Rabbimiz bu millete verdiği kötülüklerin zararlarını tek tek soracaktır. Devlet olarak FETÖ tamamen tasfiye olana kadar mücadelemizi sürdüreceğiz. Nerede olurlarsa olsunlar FETÖ'cü sırtlan sürüsünün ensesinde muhakkak olacağız. Erol Olçok ve kıymetli evladı Abdullah Olçok olmak üzere şehit olan tüm kahramanları rahmetle minnetle yad ediyor ruhları şad olsun diyorum. Baş hainin ölümü ile şehit ailelerinin yüreği biraz olsun soğumuştur”

“TERÖRÜN OLMADIĞI TÜRKİYE”

Haksızlık karşısında kesinlikle sessiz kalınmaması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı, terörün olmadığı bir Türkiye’nin inşa edilmesi gerektiği vurgusunu yaparak, “Türkiye'nin geleceğinde teröre yer olmadığını herkesin idrak etmesini bekliyoruz. Açılan bu tarihi pencerenin hesaplara kurban edilmemesini istiyoruz. Hep beraber terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Toplantıda yaptığı açıklamasının devamında ise sağlık hizmetlerine ilişkin CHP’nin söyleyecek bir sözü olmadığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bebeklerin ölümü üzerinden siyaset yapmanın vicdan tutulması olduğunu belirtti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER