Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ'de gerçekleşen törene katıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Törenine katıldı. Törende bir konuşma gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın farklı ülkelerle yapılacak iş birliği vurgusu da dikkati çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ'de  gerçekleşen törene katıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ne katıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi Deniz Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreninde bir de konuşma gerçekleştirdi.

"AB - ŞANGHAY ARASINDA TERCİH YAPMIYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Doğuyla ilişkilerimizi güçlendirirken, Batıyla köklü iş birliğimizi ilerletmenin yollarını arayacağız. Türkiye Doğu ile Batı ile ilişkilerini eş zamanlı geliştirirse etkin bir ülke olabilir. Bunun dışında her yol Türkiye'yi denklem dışına atar. AB-Şanghay arasında tercih yapmıyoruz" ifadelerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 22 yılda hep bu anlayışla hareket ettik. Acaba birileri ne der diye değil, milletimiz ne der diye politikamızı belirledik. Bu şekilde yolumuza devam edeceğiz.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan MSÜ'de  gerçekleşen törene katıldı

Erdoğan, Mavi Vatan'daki hakların savunulacağını belirttiği açıklamasında ''Şunu unutmayın; Tarih yazan, tarih yapan bir milletin evlatlarısınız. Üzerinizde ebeveynleriniz, hocalarınız kadar 85 milyonun da hakkı var. Tüyü bitmemiş yetimlerin her birinizin üzerinizde hakkı var. Şehitlerimizin sizin üzerinizde hakkı var. Hepimiz millete hizmet için varız. Milletin hizmetinde olacaksınız. Hukuka ve demokrasiye bağlılıktan kesinlikle ayrılmayacaksınız" şeklinde konuştu. Toplam 427 aday, Deniz Harp Okulumuzdan mezun oldu.

SONRAKİ HABER