Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de öğrencilerimize hayırlı olsun diyerek duyurdu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KKTC'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 50. Yıl Dönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de öğrencilerimize hayırlı olsun diyerek duyurdu

20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı'nın 50. Yıl Dönümü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne (KKTC) bir ziyarette bulundu. KKTC'de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan burada bir açıklamada bulundu.

1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl dönümünün kutlama programına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada öğrenciler için müjdeli bir açıklamada bulunduğunu ifade etti.

''ÖĞRENCİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN''

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı paylaşımda "Temmuz itibarıyla KKTC vatandaşı öğrencilerin katkı payı ve öğrenim ücretinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencilerle aynı esaslara tabi olmasını kararlaştırdık." açıklamasında bulundu. ''Aldığımız bu karar Türk üniversitelerinde eğitim görmek isteyen Kıbrıs Türkü öğrencilerimize hayırlı olsun.'' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Türkiye olarak Kıbrıslı kardeşlerimizle ekmeğimizi de suyumuzu da geleceğimizi de paylaşmaya devam edeceğiz.

Cumhurbaşkanı Erdoğan KKTC'de öğrencilerimize hayırlı olsun diyerek duyurdu

50 yıl önce bu topraklarda tesis ettiğimiz barış ve huzur ortamını inşallah muhafaza edecek, bunun zedelenmesine izin vermeyeceğiz.'' dedi. KKTC öğrencileri bundan böyle katkı payı ve öğrenim ücretinde Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı öğrencileriyle aynı şekilde ödeme yapacak.

SONRAKİ HABER