Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Balkanlar ziyareti dönüşünce gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Kabinede değişim sinyali veren Cumhurbaşkanı duruma göre değerlendirme yapılacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine'de değişiklik sinyali verdi

Balkanlardaki 2 günlük ziyareti dönüşünde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir" diyerek değişim sinyali verdi.

"BAZI DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR"

Balkan ülkelerinden Arnavutluk ve Sırbistan’ı ziyaret eden Erdoğan, ziyaret dönüşünde gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Bir gazetecinin yöneltmiş olduğu değişim sinyalinin kadroda mı yoksa parti tüzüğünde mi olacağına ilişkin yanıt veren Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

“Bizim parti programı zaten sürekli olarak hep değişime tabidir. Ama bunun yanında da tabii idari mekanizmalarda, partimiz içerisinde bazı değişiklikler olabilir”

KABİNE İÇİN DEĞİŞİKLİK SİNYALİ

“Genel Başkan Yardımcılarında aynı şekilde değişiklikler olabilir. Kabinemizde biliyorsunuz iki arkadaşımız değişime tabi oldu. Şimdi bu yeni süreçte de hem Genel Başkan Yardımcılarında bazı değişiklikler olabileceği gibi aynı şekilde kabinede de duruma göre değerlendirmelerimizi yaparız. Orada da bazı değişiklikler olabilir”

Cumhurbaşkanı Erdoğan partisinin son toplantısında şiddete ilişkin yaptığı açıklamasına yönelik kendisine yöneltilen soruya da yanıt verdi. Devletin vatandaşların güvenliğini, adalet ve ekonomik refahını sağlaması gerektiğini ifade eden Cumhurbaşkanı, yapısal eksikliğin tespit edilmesi halinde müdahaleden çekinmeyeceklerini söyledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER