Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi! Ayakları titremeye başladı

Yerel seçim sürecinde parti liderlerinin de dili sertleşmeye başladı. Siyaset üzerinden yapılan tartışmalara her gün bir yenisi eklenirken Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi. Özel'in ayaklarının titremeye başladığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları merak konusu oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi! Ayakları titremeye başladı

31 Mart Mahalli ve İdareler Genel Seçimlerinde oy kullanacak olan vatandaşlar seçim sürecine ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Yerel seçimlerle ilgili gündem yakından takip edilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik bir takım eleştirilerde bulundu.

CHP Genel Başkanı Özel'e tepki gösteren Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya'da düzenlenen mitingde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında CHP Lideri Özel'e olan tepkisinden bahsederken bir de ‘’Ayakları titremeye başladı'' ifadelerine yer verdi.

31 MART'A SAYILI GÜNLER KALA SİYASİLERİN TARTIŞMALARI ALEVLENDİ

Türkiye'nin geçtiğimiz yıl yüzde 4,5 oranında büyüdüğünden bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Milli gelirimiz 1,1 trilyonu, kişi başı milli gelirimiz 13 bin doları aştı. Tesis ettiğimiz kesintisiz büyüme ile istihdamda, büyümede, turizmde, ihracatta yeni rekorlar kırarak yolumuza devam ediyoruz.'' dedi. Ekonomik verilerle ilgili değerlendirmesinin hemen ardından siyasete ve seçimlere yönelik bir açıklamada bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Teşkilatlarına dürüst davranın demiyor da seçime kadar maskelerinizi takın, çıkarmayın diyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP Lideri Özel'e tepki gösterdi! Ayakları titremeye başladı

Ne yapsalar boş. Milletimiz bunların ne olduğunu artık gayet iyi biliyor. Hangi kılığa gireceklerini şaşırdılar.'' dedi. CHP Genel Başkanı Özgür'ü hedef alarak yaptığı açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Görüldüğü gibi sandıkta hesaba çekilecekleri günler yaklaştıkça bunların ayakları titremeye başladı.'' değerlendirmesinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına CHP Lideri Özel'in vereceği yanıt şimdiden merak konusu olurken tartışmaların ateşi de seçimlerin yaklaşması ile beraber harlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER