Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan resmi temaslarda bulunmak üzere Arnavutluk2un başkenti Tiran’a geldi. Burada Tiran Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı’nda karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ülkedeki çeşitli yetkililer karşıladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Arnavutluk'un başkenti Tiran'a geldi

Havalimanındaki karşılama sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay ile görüşme yapmak için Cumhurbaşkanlığı Ofisi’ne doğru hareket etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başta eşi Emine Erdoğan olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı, gençlik ve Spor Bakanı, Sanayi ve teknoloji Bakanı, Ticaret bakanı, Ulaştırma Bakanı, İletişim Başkanı gibi pek çok önemli yetkili eşlik etti.

TÖRENLE KARŞILANDILAR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tiran Uluslararası Rahibe Teresa Havalimanı'nda Arnavutluk Başbakan Yardımcısı ve Altyapı ve Enerji Bakanı Belinda Balluku, Dışişleri Bakanı Igli Hasani, İçişleri Bakanı Ervin Hoxha, Eğitim ve Spor Bakanı Ogerta Manastirliu, Arnavutluk'un Ankara Büyükelçisi Blerta Kadzadej, Devlet Protokolü Genel Müdürü Mamica Toska, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Tiran Büyükelçisi Tayyar Kağan Atay ve diğer yetkililer tarafından törenle karşılandı.

ERDOĞAN, ARNAVUTLUK CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞECEK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Cumhurbaşkanı Bayram Begay ile baş başa ve heyetler arası görüşmelerde bulunmak üzere Cumhurbaşkanlığı Ofisi'ne hareket etti.

Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk sonrasında Sırbistan’a da ziyarette bulunacak. Gece yarısı Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olmaması sebebi ile Cumhurbaşkanlığına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın vekalet edeceğine dair tezkere yayımlandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER