Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da pastane ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara’da bir pastaneyi ziyaret ederek burada vatandaşlarla sohbet etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da pastane ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara’da bir pastaneye ziyarette bulundu. Vatandaşlar ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan onlarla sohbet etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlarla kurduğu yakın iletişim gözlerden kaçmazken vatandaşlar duygularını ve düşüncelerini direkt olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ilettiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da pastane ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti

VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün yoğun gündemine Ankara’da bir pastane ziyareti ile ara verdi. Burada hem dinlenme imkanı bulan Cumhurbaşkanı Erdoğan hem de vatandaşlar ile yakın bir diyalog kurmuş oldu. Vatandaşların hatırını soran Cumhurbaşkanı Erdoğan onların duygularını ve düşüncelerini de aldı. Sıcak bir sohbet ortamının oluştuğu gözlerden kaçmazken Cumhurbaşkanı Erdoğan ile vatandaşlar hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da pastane ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti - Resim : 2

ÇOCUKLARA YAKIN İLGİ GÖSTERDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vatandaşlar ile yakın temas kurduğu anlarda özellikle çocuklara yakın ilgi gösterdiği ve onlara çeşitli hediyeler verdiği biliniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu geleneği yine bozmadı. Çocuklar ile yakın bir ilişki kurabilen Cumhurbaşkanı Erdoğan beraberinde getirmiş olduğu oyuncakları çocuklara hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da pastane ziyaretinde vatandaşlarla sohbet etti - Resim : 3

ÇALIŞANLARI İHMAL ETMEDİ!

Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret etmiş olduğu pastanede çalışanları da ihmal etmedi. Pastaneyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan çalışanlar ile de sohbet etti. Çalışma hayatları hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a bilgi veren çalışanlar sonrasında ise hatıra fotoğrafı fotoğrafı çekildiler. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yapmış olduğu bu ziyaret hem çalışanları hem de o sırada pastanede bulunan müşterileri memnun etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın plansız bir şekilde iş yerlerine yapmış olduğu bu ziyaretler onun siyasi geçmişinde önemli bir yer tutuyor. Son dönemlerde bu ziyaretler yoğun gündemden dolayı azalmış olsa da Ankara’da yapılan pastane ziyareti ile o eski dönemleri anımsattığı yorumları yapılıyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER