Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Rize’deydi. Memleketi Rize'den Türkiye’deki seçmenlere seslenerek önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, kavgalardaki en büyük zararı milletin gördüğünü kaydetti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri kapsamında saha çalışmalarına başlayan Cumhurbaşkanı recep Tayyip Erdoğan, bugün memleketi Rize'den seçmenlerle bir araya geldi. Seçmenlere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Kavgalardan en büyük zararı millet ve devlet olarak biz gördük” diyerek 22 yıllık iktidarlarında kendisine destek veren ve sahip çıkan hemşehrilerine teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, hemşehrilerinden yerel seçimlerde destek isterken bir yandan da birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz ziyaretine Rize'de devam ederken geçmişte karanlık günler yaşandığına ilişkin açıklamalarda bulundu.

‘’EKONOMİMİZ KAN KAYBETTİ, TOPLUMSAL HUZURUMUZ BOZULDU''

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçmiş dönemlere atıfta bulunarak yaptığı açıklamada gençlerin ideolojik dövüşe kurban verildiğinden bahsederken ‘’Bu kavgalardan en büyük zararı millet ve devlet olarak biz gördük. Ekonomimiz kan kaybetti, toplumsal huzurumuz bozuldu. Kardeş kardeşe, komşu komşuya düşman edildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler

Demokrasimiz yıllarca vesayetin gölgesinden çıkamadı. Kendi iç meselelerimizle uğraşmaktan dünyadaki değişimi dönüşümü yenilikleri teknoloji ve sanayi hamlelerini yakalayamadık.'' dedi. Söz konusu açıklamasında seçmene seslenen Erdoğan, ‘’Her alanda Şampiyonlar Ligi’nde oynaması gereken ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler - Resim : 2

Türkiye’nin geçtiğimiz günlerde ilk insanlı uzay misyonunu başarıyla tamamladığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan “İnşallah yakın bir tarihte ikinci astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Artık Ahmet’ler, Mehmet’ler, Ayşe’ler, Fatma’lar uzaya gidecekler.'' dedi. Erdoğan açıklamalarına 31 Mart yerel seçimleri için destek isteyerek devam etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER