Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Emeklilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim sürecinin sona erecek olması ile birlikte miting programını hızlandırdı. Bugün Çorum ve Tokat'ta halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekliler için yeniden bir parantez açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Emeklilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz

31 Mart yerel seçimlerine 6 gün kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün seçim çalışmalarını Tokat ve Çorum’da sürdürdü. Tokat’ta AK Parti mitingine katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, enflasyon ve hayat pahalılığına ilişkin gerekli adımların atıldığını söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Çok iyi çalışılmış ekonomi programımız ve güçlü kadromuzla hükümet olarak ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz.” derken emeklileri de unutmadı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN “EMEKLİLERİMİZİN YANINDA OLMAYI SÜRDÜRECEĞİZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın emeklilere yönelik açıklamalar yakından takip edilirken son olarak promosyon ödemelerine zam duyurusunun ardından bir konuşmasında daha emeklilere yer verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Ülkemizi 21 yılda 3 kat nasıl büyüttüysek, 2 kat daha büyüterek en büyük 10 ekonomi arasına çıkartacağız. Emeklilerimizin yükünü hafifletmek için bir defaya mahsus 5 bin lira ödenmesinden, yüzde 50’ya varan maaş artışlarına, bayram ikramiyelerinin yüzde 50 artırılmasından, banka promosyonlarına kadar elimizden geleni yapıyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Emeklilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz

Emeklilere ilişkin açıklamalarına devam eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Son olarak kamu bankalarımız aylık miktarına göre promosyon tutarını 8 ila 12 bin liraya kadar yükseltti, bugün itibariyle başvuruları da almayı başladı. Özel bankalar da bu tutarların altında kalmayacak. Emeklilerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz.'' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ardından yılın ikinci yarısında enflasyonun düşeceğini belirtti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER