CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu!

Bugün CHP tarafından yapılan son açıklama ile birlikte CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olduğu ifade edildi.

CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye başkan adayı Cemil Tugay oldu!

Partiler tarafından 31 Mart yerel seçimler için çalışmaları devam ederken CHP tarafından özellikle İzmir için aday olarak kimi göstereceği hakkında merak edilenler artmaya başlamıştı. Bu konu hakkında bugün yapılan toplantı sonucunda İzmir için adayın belirlendiği ifade edildi. Toplamda 3 saat süren toplantının ardından CHP tarafından yapılan görüşmeler sonucunda adayın belirlendiği açıklandı.

Bugün yapılan son açıklama ile birlikte İzmir'in uzun süredir beklenen adayının Cemil Tugay olduğu ifade edildi. Konu hakkında geçtiğimiz hafta 200'den fazla adayını açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi'nin İzmir adayı da belli olduğu ifade edildi.

CHP'NİN İZMİR ADAYI CEMİL TUGAY OLDU!

Bugün CHP tarafından yapılan son açıklama ile birlikte büyükşehir belediyesi için adayın belirlendiği ifade edildi. Partinin Merkez Yönetim Kurulu (MYK) saat 16.30'da İzmir gündemiyle toplandı. Toplantı toplamda 3 saat sürdü.

Gerçekleşen bu toplantının ardından Parti Meclisi (PM) toplantısına geçildi. Toplantıda İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayının Cemil Tugay olmasına karar verildi. Son dakika gelişmesi olarak da adayın belirlendiği ve Cemil Tugay olmasına karar verildiği vatandaşlara duyuruldu.

SONRAKİ HABER