CHP'nin Geçinemiyoruz mitingi ne zaman, nerede yapılacak?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Malatya'da vatandaşlarla buluşurken büyük bir merakla beklenen Geçinemiyoruz mitinginin ne zaman, nerede yapılacağını açıkladı.

CHP'nin Geçinemiyoruz mitingi ne zaman, nerede yapılacak?

Yapılan genel kurulda CHP Genel Başkanı olarak seçilen ve koltuğa oturan Özgür Özel, genel başkan olarak girmiş olduğu ilk seçimde büyük bir başarıya imza atmıştı. Yerel seçimde hem büyük şehirleri korumayı başaran CHP hem de yeni çok sayıda belediyeyi kazanmayı başarmıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, seçimin hemen ardından büyük emekli mitingi düzenlerken yeni mitingin adı ise Geçinemiyoruz mitingi olarak açıklanmıştı. CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün programı kapsamında Malatya'da partililerle buluştu. Mitingde konuşan Özel beklenen Geçinemiyoruz mitinginin tarihi ve yerini açıkladı.

GEÇİNEMİYORUZ MİTİNGİ NE ZAMAN, NEREDE DÜZENLENECEK?

Malatya’nın da içerisinde bulunduğu 11 ilde yaşanan asrın felaketi sonrası hükümetin 1 yılda sözünü verdiği evlerin Malatya’da sadece yüzde 7’isinin teslim edilebildiğini ifade eden Özel, “Buradan hükümete sesleniyorum. Malatya’da, Hatay’da, Adıyaman’da, Kahramanmaraş’ta da sıkıntı çok büyük. Bu depremzedeler mağdurdur ve devlet onlara hala belirsizlikle, hala onlar borçlandırılarak hala onlardan bir şeyler almaya çalışarak davranmaktadır. Devlet devletliğini gösterecek, bu acıları dindirecek. Devlet bu sıkıntıyı çözecektir, çözemiyorsanız bırakın kardeşim biz çözelim” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel mitingde yapmış olduğu açıklamasında Geçinemiyoruz mitingini 30 Haziran tarihinde düzenleyeceklerini ifade etti. Mitingin düzenleneceği yer ise Gebze olarak ilan edildi. Mitingde emekliler, asgari ücretli çalışanlar, esnaflar ve çitftçilerin bir araya getirilmesi hedefleniyor...

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER