CHP'nin 20 yıllık kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP Genel Merkez binasının inşaatında dünyaya gelen ve bugüne kadar CHP Genel Merkez binasına yaşayan CHP’nin kedisi Şero tedavi gördüğü kedi hastanesinde hayatını kaybetti.

CHP'nin 20 yıllık kedisi Şero hayatını kaybetti

CHP’nin kedisi olarak tanınan Şero, genel merkez binasının bahçesine defnedildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel de Şero’nun cenaze törenine katılırken, sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşım yaptı.

YAŞLILIĞA BAĞLI SAĞLIK SORUNLARI VARDI

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yaptığı paylaşımında Şero’nun ileri yaşa bağlı sağlık sorunları sebebi ile kaybettiklerini ifade ederek, üzgün olduklarını dile getirdi.

CHP'nin Genel Merkezinin inşaatından bu yana parti binasında bakılan kedi, ''Şero'' tedavi gördüğü kedi hastanesinde yaşamını yitirdi. Şero, Parti Genel Merkezi bahçesine defnedildi.

2004 YILINDA BERİ CHP GENEL MERKEZ BİNASINDAYDI

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi'nin maskotu olan Şero, tedavi gördüğü kedi hastanesinde yaşamını yitirdi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 2004 yılında CHP Genel Merkezi binası inşaatında dünyaya gelen ve bugüne kadar Genel Merkez binasında yaşamını sürdüren CHP'nin kedisi Şero'nun defin törenine katıldı.

2004 yılından bu yana CHP Genel Merkez Binası’nda yaşamına devam eden kedi Şero yaşlılığa bağlı rahatsızlıklar sebebi ile kedi hastanesinde tedavi görüyordu. Vefat eden kedi için CHP Genel Merkez Binası’nın bahçesinde tören düzenlendi.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER