CHP MYK ve PM bugün toplanıyor! Ankara dahil bazı illerin ilçeleri ve büyükşehir adayları belirlenecek

CHP'de yerel seçim çalışmaları devam ederken yapılan açıklamaya göre bugün MYK ve PM özel gündemle toplanacak. MYK ve PM'de yerel seçimlere yönelik aday çalışmalarının devam etmesi ve Ankara'nın da içinde bulunduğu bazı illerin ilçeleri ile açıklanmayan büyükşehirlerin adaylarının belirlenmesi bekleniyor.

CHP MYK ve PM bugün toplanıyor! Ankara dahil bazı illerin ilçeleri ve büyükşehir adayları belirlenecek

31 Mart yerel seçimleri için geri sayım devam ederken partilerin yerel seçim çalışmaları sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) aday belirleme mesaisi de devam ediyor.

CHP'de açıklanmayan büyükşehirler ve Ankara'nın da içerisinde bulunduğu bazı illerin ilçelerindeki adayların belirlenmesine yönelik Merkez Yürütme Kurulu ve Parti Meclisi bugün saat 18.00'da toplanıyor.

Açıklanmaya 9 büyükşehir ve bazı ilçelerin adaylarının belirlenmesi beklenen MYK ve PM'de, aday belirleme mesaisi olacak.

BAŞTA İZMİR OLMAK ÜZERE BÜYÜKŞEHİR VE ANKARA DAHİL BİRÇOK İLİN İLÇE ADAYLARI BELİRLENECEK

CHP'nin başta merakla beklenen İzmir Büyükşehir Belediyesi adayı ve Ankara dahil birçok ilin ilçe adayları için çalışmaları sürerken toplanacak MYK ve PM'de adayların belirlenmesi bekleniyor.

1 Şubat'ta gerçekleşecek PM toplantısı öncesinde partinin adaylarını belirlemeyi tamamlaması da ön görülüyor. Önce MYK ve ardından PM'nin toplanacağı takvimde, İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Konak gibi merkez ilçelerin adayları da netleşecek.

Ankara'nın henüz açıklanmayan Çankaya ve Keçiören adayları ise İstanbul'da Esenyurt, Avcılar, Bakırköy ve Kadıköy adaylarının da yine PM ardından duyurulması tahmin ediliyor.

İzmir dışında açıklanmayan büyükşehirler ile ilçelerin de son PM toplantısı ardından açıklanacağı düşünülüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER