CHP Lideri Özel: İmamoğlu ve Yavaş'la önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geleceklerini duyurdu.

CHP Lideri Özel: İmamoğlu ve Yavaş'la önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz

Sosyalist Enternasyonel tarafından düzenlenecek olan toplantı için Amerika'ya seyahat eden Özgür Özel, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Son dönemde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu hakkında ortaya atılan iddialara yanıt veren Özel, üçlü bir görüşme gerçekleştireceklerini duyurdu.

ABB BAŞKANI YAVAŞ, İBB BAŞKANI İMAMOĞLU VE CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL 3'LÜ TOPLANTIDA BULUŞACAK!

ABD uçuşu öncesinde soruları yanıtlayan Özel yaşanan süreci değerlendirerek "Sayın Mansur Yavaş'ın bu meselede aldığı tutumu çok yapıcı çok doğru buluyorum. Kendisiyle de görüştüğümde de bunu da söyledim. Kendisi de zaten bu tip yaklaşımlardan çok rahatsız olduğunu daha önce de birkaç kez bunların tekrar ettiğini buna itiraz ettiğini söyledi. Son derece yapıcı bir tutumda. Sayın Ekrem İmamoğluyla da tüm gündemi değerlendirdik" diyerek seyahatinin ardından toplantı yapacaklarını ifade etti.

Seyahatinin ardından yurda dönüşte önümüzdeki hafta ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı İmamoğlu ile bir araya geleceklerini ifade eden Özgür Özel, bu ikili arasında bir kriz olduğu ya da CHP'de adaylık krizi olduğu yönündeki iddiaları bir kere daha yalanladı. Şu anda her iki başkanın da seçimle gelmiş oldukları koltuklarda vatandaşa hizmet etmekten başka hiçbir amaçları olmadığını belirten Özgür Özel, karar günü geldiğinde oturup ortak bir görüşe varacaklarını ifade etti. Kendi içlerinde bir çelişki olmadığını ve hep aynı şeyleri söylediklerini belirten Özel, çelişkiyi konuyu farklı yerlere çekmeye çalışan kişilerin çıkardıklarını iddia etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER