CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimini Okan Türkmen kazandı!

CHP’de 17. Olağan Ankara İl Gençlik Kolları Kongresi gerçekleştirilirken yapılan seçimde ipi göğüsleyen Okan Türkmen CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı seçildi.

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanlığı seçimini Okan Türkmen kazandı!

CHP Ankara’da önemli bir seçim gerçekleştirildi. CHP Ankara İl Teşkilatı bünyesinde görev yapan İl Gençlik Kolları Başkanlığı için seçim yapıldı. 17. Olağan Ankara İl Gençlik Kolları Kongresi yoğun bir katılıma sahne olurken gençlik kollarında yeni başkan seçildi. Heyecanlı bir kongre süreci yaşanırken seçim sonrasında ise birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İKİ ADAY YARIŞTI!

CHP’de 17. Olağan Ankara İl Gençlik Kolları Kongresi’nde iki aday yarıştı. Sercan Yılmaz ile Okan Türkmen’in yarışında ise ipi göğüsleyen isim Okan Türkmen oldu. Okan Türkmen seçim sonucunda yeni dönemde CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı oldu. Okan Türkmen’in yönetiminde yer alacak olan isimler de kongrede belirlendi.

İL BAŞKANLIĞI’NDAN MESAJ!

CHP Ankara İl Başkanlığı’nın yapılan kongre sonrasında gerçekleştirilen açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

“Büyük bir coşku ve heyecanla 17.Olağan Ankara İl Gençlik Kolları Kongremizi tamamladık. İki adaylı olan seçimimizde Sercan Yılmaz ve Okan Türkmen yarıştı. Her iki adayımız da süreci büyük bir olgunlukla tamamladılar. Kazanan adayımız Okan Türkmen’i, İl Yönetim Kurulunu ve Gençlik Kolları Kurultay Delegelerini tebrik ederiz.”

OKAN TÜRKMEN KİMDİR?

CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçilen Okan Türkmen yeni dönemde bu görevi üstlenecek. CHP’de Ankara’da aktif görev alan isimlerden birisi olan Okan Türkmen özellikle gençlik kollarında etkim genç siyasetçilerden birisi olarak gösteriliyor. Bu etkinliği ile yapılan kongrede genç delegelerin desteğini almayı başardı. Bundan sonraki süreçte CHP Ankara İl Gençlik Kolları Başkanı görevini yürütecek olan Okan Türkmen’in isminin daha fazla duyulacağı tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER