Çankaya İYİ Parti'de Osman Topal sesleri!

İYİ Parti 1. Bölge milletvekili adayı, iş insanı Osman Topal Çankaya belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı.

Çankaya İYİ Parti'de Osman Topal sesleri!

İYİ Parti 1. Bölge milletvekili adayı, iş insanı Osman Topal Çankaya belediye başkanı aday adayı olduğunu açıkladı. 31 Mart seçimleri için partiler tarafından adayların duyurulmaya başlandığı bu son dönemde İYİ Parti'den son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamalara göre Çankaya Belediyesi için İYİ Parti 1. Bölge milletvekili adayı, iş insanı Osman Topal aday adaylığını resmi olarak duyurdu.

CHP tarafından İYİ Parti'ye sunulan ittifak teklifini İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, net bir dille reddetmişti. Bunun ardından İYİ Parti tarafından çıkarılacak olan adaylar da oldukça merak edilmeye başlandı. Bu kapsamda bugün Ankara ili Çankaya Belediyesi için İYİ Parti'den adaylık açıklaması yapıldı.

ÇANKAYA İLÇESİ İÇİN ADAYLIĞINI DUYURDU!

Adaylık hakkında açıklamalarda bulunan Topal, daha öncede milletvekili adayı olan iş insanı Osman topal Çankaya’da değişimin şart olduğunu artık yeter demenin gerekliliğini vurguladı.

Bununla birlikte koyduğu adaylık hakkında seçmenlerine seslenerek yıllardır hizmet götürülmeyen ve ülkemizin en büyük ilçesi Çankaya’mıza hak ettiği hizmeti iyi partinin götüreceğini belirtti. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçim için İYİ Parti tarafından da aday yankıları yavaş yavaş gelmeye başlamış oldu.

SONRAKİ HABER