Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Kabine Toplantısı kararları vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Bakanlar Kurulu Kabinesinin ne zaman toplanacağı merak konusu olmaya devam ederken bir yandan da toplantının konu başlıkları araştırılıyor.

Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak? -Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Kurulu Kabinesi, ayda iki kez toplanıyor. Kabine Toplantısında ülkemiz için önemli konu başlıkları masaya yatırılırken vatandaşlar da bu konular hakkında çıkacak olan kararları takip ediyor. Cumhurbaşkanlığı Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı, Ankara Beştepe'de bulunan Külliye'de yapılıyor.

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, çeşitli gündem maddeleri ile bir araya geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında düzenlenen Kabine Toplantısı takvimi, öğretmen ataması bekleyenlerin gündeminde yer alırken yeni haftada ‘’Kabine Toplantısı bugün var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak?'2 sorularına yanıt aranmaya başladı.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, BUGÜN VAR MI?

Kabine toplantısı ile ilgili yeni gelişmeler yakınan takip ediliyor. Son Kabine toplantısı 16 Nisan günü düzenlenmişti. Gözler öğretmen ataması takvimine çevrilirken Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında gerçekleşen Kabine toplantısı tarihi ve saatine ilişkin henüz bir açıklama gelmedi.

Bugün Kabine Toplantısı var mı, ne zaman, saat kaçta toplanacak?

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen ataması için Kabine toplantısını işaret ederken ''Biz ihtiyaçlarımızı tamamladık. Hazine ve Maliye Bakanlığımız ve Sayın Cumhurbaşkanımızla rakamı belirleyeceğiz. Biz rakamda uzlaştık zaten. Önümüzdeki hafta eğer Kabine Toplantısı olursa o gün açıklanmış olacak." ifadelerine yer vermişti. Kabine toplantısının da bu hafta içinde yapılması öngörülüyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER