Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Her ay iki kez yapılan Kabine Toplantısı için vatandaşlar araştırmalarına başladı. Ekim ayının son Kabine Toplantısının ne zaman yapılacağı, hangi konuların görüşüleceği merak edilirken son gelişmelerden haberdar olmak isteyenler için detayları derledik.

Bakanlar Kurulu Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?

Ekim ayının ilk Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı 9 Ekim tarihinde gerçekleşti. Her ay iki kere toplanan Bakanlar Kurulu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleştirdiği Kabine toplantısının tarihi ve görüşülecek konu başlıkları merak edilirken ''Ekim ayının ikinci Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

Kabinede görüşülecek konuları merak edenler, ''Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta, hangi konular görüşülecek?'' sorularını gündeme taşırken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın toplantısı sonrası yapacağı açıklamalar da merak edilmeye devam ediyor.

EKİM AYI İKİNCİ KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, iki haftalık periyotlar halinde bir araya gelirken kritik konuların ele alındığı toplantıda alınacak kararlar merak ediliyor.

bakanlar-kurulu-kabine-toplantisi-ne-zaman-saat-kacta-hangi-konular-gorusulece.jpg

Kabineden çıkacak yeni kararlar beklenirken bir yandan da bir önceki Kabine toplantısında alınan kararların detaylandırılması bekleniyor. İki haftada bir düzenlenen Kabine toplantısının ilki 9 Ekim tarihinde gerçekleşti. Ekim ayının son Kabine Toplantısının 23 Ekim tarihinde yapılması beklenirken Cumhuriyet Haftası kutlamaları kapsamında kabine bir araya gelmedi. Ekim ayının bitmesine 2 gün kala Kabine toplantısının tarihi merak edildi. Bakanlar Kurulu Kabine toplantısının 30 Ekim Pazartesi günü yapılması beklenirken konu hakkında henüz açıklama yapılmadı.

ekran-goruntusu-2023-10-30-101203.png

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı sitesinde de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programı yer almadı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER