Bakan Göktaş’tan devlet korumasındaki kız çocuklarına anlamı ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, bugün devlet himayesinde olan kız çocuklarını ziyaret etti. 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü'nde kız çocuklarını ziyaret eden Göktaş'ın ziyareti kurumdaki çocukları sevindirdi.

Bakan Göktaş’tan devlet korumasındaki kız çocuklarına anlamı ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde devlet korumasında olan kız çocuklarını ziyaret etti. O anları sosyal medya hesabı üzerinden paylaşan Göktaş, verdiği sözü tuttuğunu söyledi.

Bakan Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü sebebi ile devlet himayesi altında olan kız çocukları ile buluştu. Olimpiyat madalyalı Hatice Akbaş ile birlikte ziyareti gerçekleştiren Bakan Göktaş, buluşmadan geri kalan kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü" dolayısıyla devlet himayesindeki kız çocuklarıyla bir araya geldi.

Bakan Göktaş’tan devlet korumasındaki kız çocuklarına anlamı ziyaret

“BİZ HER DAİM YANLARINDAYIZ”

Göktaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

"Devlet himayesindeki canımız kızlarımıza verdiğimiz sözü tutarak, Dünya Kız Çocukları Günü vesilesiyle bir araya geldik. Onları olimpiyat madalyalı Hatice Akbaş ablaları ile buluşturduk. Hatice ve daha nice güçlü kızımızdan aldıkları ilhamla çok daha büyük başarılara imza atmaları için biz her daim yanlarındayız."

Bakan Göktaş, Yaptığı paylaşımda her daim kız çocuklarının yanlarında olacaklarının altını çizdi. Bakanın ziyareti sırasında olimpiyat madalyalı Hatice Akbaş da vardı.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER