Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Mart ayına ilişkin 4,8 milyar lira yaşlı ve engelli aylıklarının hesaplara aktarıldığını açıkladı.

Bakan Göktaş açıkladı! Yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yattı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın, ihtiyaç sahibi vatandaşlar için oluşturdukları programlar kapsamında yapılan ödemeler tüm hızıyla devam ediyor.

Bu kapsamda, Mart ayına ilişkin yaşlı ve engelli aylıkları hesaplara yatırıldı.

BAKAN GÖKTAŞ AÇIKLADI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş tarafından yapılan açıklamada, yaklaşık 2,6 milyar TL tutarında yaşlı aylığı ve yaklaşık 2,2 milyar TL tutarındaki engelli aylıklarının hak sahiplerinin hesaplarına yatırıldığı belirtildi.

Konuyla ilgili açıklamasında Bakan Göktaş, ‘’Engelli ve yaşlı vatandaşların toplumsal hayata tam ve etkin katılımları ile bağımsız şekilde yaşayabilmeleri için eğitimden sağlığa, ekonomiden sosyal hayata her alanda yanlarındayız. Bu doğrultuda Mart ayına ilişkin toplam 4,8 milyar TL tutarındaki yaşlı aylığı ve engelli aylıklarını hesaplara yatırdık. Ödemelerin tüm engelli ve yaşlı vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.'' ifadelerini kullandı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahipleri için oluşturduğu çeşitli politikalar kapsamında, Mart 2024 tarihli yaşlı v engelli aylıkları, hak sahiplerinin hesaplarına aktarıldı.

Bakanlık, ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya devam ederken, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılarak destek olunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER