Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'tan açıklama geldi. Göktaş, Ramazan ayı öncesi ihtiyaç sahiplerinin temel ihtiyaçlarını karşılanabilmesi için bakanlık tarafından SYDV'lere 837,3 milyon lira destek ödemesi yapıldığını duyurdu.

Bakan Göktaş açıkladı! Ramazan öncesi SYDV'lere 837,3 milyon lira kaynak aktarıldı

11 ayın sultanı olarak anılan ve Müslüman alemi için büyük bir öneme sahip olan Ramazan ayı için sayılı günler kaldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da ihtiyaç sahipleri için sosyal yardımlarına bir yenisi daha eklendi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi hanelerin başta gıda olmak üzere temel ihtiyaçlarının karşılanabilmesi için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına (SYDV) toplam 837,3 milyon TL tutarında kaynak aktardıklarını açıkladı.

YARDIM, BİRLİK VE BERABERLİK RAMAZAN AYINDA DA DEVAM EDİYOR

Bakan Göktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Ramazan ayı boyunca da yardımlaşmanın, birlik ve beraberliğin artarak devam edeceğini belirterek, aktarılan kaynağın etkin ve hızlı şekilde sahiplerine ulaştırılacağını da vurguladı.

SYDV'lere aktarılan yardım ödemelerinin bakanlık ekiplerince titizlikle yürütüldüğünü de söyleyen Bakan Göktaş, Türkiye genelindeki SYDV'lere toplam 837,3 milyon milyon liranın Ramazan ayı öncesi, ihtiyaç sahiplerine aktarılması için yatırıldığının altını çizdi.

Ramazan ayı öncesi, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ihtiyaç sahiplerine destek ödemeleri de devam ederek, yardımlaşma ve dayanışma yaşatılıyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER