Bakan Bolat esnafa müjdeyi verdi! Finansman destek kredisinin limitleri artırıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat'tan esnafa müjde geldi. Sosyal medya hesabı üzerinden duyuru yapan Bolat, esnafa finansman destek kredisinde limitlerin artırıldığını açıkladı.

Bakan Bolat esnafa müjdeyi verdi! Finansman destek kredisinin limitleri artırıldı

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, esnafa müjdeli haberi duyurdu.

Bakan Bolat'ın sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşıma göre, Ticaret Bakanlığı'na bağlı kredi ve kefalet kooperatifleri aracılığıyla esnaf ve sanatkârlara Halkbank’tan kullandırılan genel işletme kredilerinde şahıs üst limiti artırıldı.

750 BİN LİRAYA YÜKSELDİ!

Paylaşımının devamında Ömer Bolat, genel işletme kredilerinde şahıs üst limitini 650 bin liradan 750 bin liraya yükseldiğini ve esnaf ve sanatkârların yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartının aranmayacağını açıkladı.

Bakan Bolat'ın konuyla ilgili sosyal medya hesabında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

Bakan Bolat esnafa müjdeyi verdi! Finansman destek kredisinin limitleri artırıldı

‘’Bakanlığımıza bağlı kredi ve kefalet kooperatiflerimiz aracılığıyla esnaf ve sanatkârlarımıza Halkbank’tan kullandırmakta olduğumuz genel işletme kredilerinde şahıs üst limitini 650 bin liradan 750 bin liraya yükselttik. Ayrıca esnaf ve sanatkârlarımızın yeni kredi taleplerinde mevcut kredilerini kapatma şartı da aranmayacak. Ticaret erbabımızın bu önemli taleplerini karşılamış olmanın memnuniyeti içerisindeyiz. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı olsun."

Ömer Bolat'ın müjdesini verdiği kredi limiti artırımı ile ilgili detayların ilerleyen günlerde açıklanması bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER