Bakan Bak’tan saldırıya uğrayan Serhat Akın’a geçmiş olsun mesajı

Gençlik ve spor Bakanı Osman Aşkın Bak, dün akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğrayan eski milli futbolcu Serhat Akın’a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bakan Bak’tan saldırıya uğrayan Serhat Akın’a geçmiş olsun mesajı

Bakan Bak, eski milli futbolcu Akın’a yapılan saldırıyı şiddetle kınadığını ifade ederek, geçmiş olsun dileklerini belirtti.

Eski Fenerbahçe’nin ve Milli Takım’ın sporcusu Serhat Akın, dün Beykoz’da katıldığı bir programın çıkışında kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin saldırısına uğramıştı.

“ŞİDDETLE KINIYORUM”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Serhat Akın'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın eski futbolcusu, yorumcu Serhat Akın, Beykoz'da katıldığı program çıkışı kimliği belirsiz kişi ya da kişilerin silahlı saldırısına uğramıştı.

“GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİMİ İLETİYORUM”

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Serhat Akına geçmiş olsun dileklerini iletti. Bakan Bak yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Eski millî futbolcumuz Serhat Akın'a yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Serhat Akın'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor; en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum”

SERHAT AKIN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Fenerbahçe olmak üzere bugüne kadar pek çok takımın formasını giyen eski futbolcu Serhat Akın dün akşam saatlerinde silahlı saldırıya uğramıştı. Hastaneye ilk giden eski takım arkadaşı Tuncay Şanlı oldu. Şanlı, yaptığı açıklamasında Serhat Akın’ın bir operasyon geçireceğini belirtti.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER