Bahçeli ile Özel arasında TBMM resepsiyonunda çok konuşulan diyalog

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM’de düzenlenen resepsiyonda ayaküstü sohbet ederken ikilinin diyaloğu dikkat çekti.

Bahçeli ile Özel arasında TBMM resepsiyonunda çok konuşulan diyalog

TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı Resepsiyonu renkli görüntülere sahne oldu. Ypğun bir katılım ile gerçekleştirilen resepsiyonun en dikkat çekici anı ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasındaki diyalog oldu.

BAHÇELİ VE ÖZEL’DEN AYAKÜSTÜ SOHBET

Devlet Bahçeli ile Özgür Özel sık sık siyaseten karşı karşıya gelebiliyor ve birbirlerini eleştirebiliyorlar. İkilinin TBMM’de ayaküstü gerçekleştirdikleri sohbet ise büyük bir nezaket içerisinde geçti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu görüşme sırasında Özgür Özel’e yönelik ifade ettiği nazik sözlere Özel de aynı nezaket ile karşılık verdi.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş tarafından verilen TBMM 28. Dönem 3. Yasama Yılı resepsiyonunda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir araya gelerek tokalaştı. Bahçeli ve Özel, ayaküstü kısa bir süre sohbet etti.

SİYASİ NEZAKET ÖRNEĞİ VERDİLER

Özgür Özel’e yönelik, “Birbirimizi kırmıyoruz inşallah, üzülme bazen siyaseten söylememiz gerekenler oluyor.” ifadelerini kullanan Devlet Bahçeli siyaseten olgun bir tavır sergiledi. Özgür Özel ise bu sözlere karşılık kesinlikle kendisine kırılmadığını ve siyaseten bunların olabileceğini ifade ederek yanıt verdi.

Devlet Bahçeli ile Özgür Özel arasındaki bu sohbetin anlarına dair görüntüler sosyal medyada çokça konuşulmaya başlandı. İki liderin bu tavırları insanlarca takdirle karşılandı. Az sayıda sosyal medya kullanıcıları ise yaşanan bu diyaloğu eleştirerek tutarlı bulmadıklarını ifade ettiler.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER