ATO Başkanı Baran, BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etti

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, bugün Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’yi genel merkezde ziyaret etti.

ATO Başkanı Baran, BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etti

Görüşme sonrasında konuşma yapan BBP Genel Başkanı Destici, Baran ve ziyarete gelen beraberindeki heyete teşekkür ederek, Ahilik Haftası’nı kutlamayı da ihmal etmedi.

Destici, yaptığı açıklamasında günümüzde Ahilik ruhuna çok ihtiyaç duyulduğunu ifade ederek, esnafın bu ruha sahip çıktığının da altını çizdi.

EKONOMİK KRİZİN FATURASINI EN AĞIR ESNAF ÖDÜYOR

Destici, Türkiye'nin Kovid-19 salgınından beri içinden geçtiği ekonomik krizin en ağır maliyetini yaşayanlardan birisinin de esnaf ve sanayiciler olduğunu, buna rağmen devletin varlığı, ülkenin bütünlüğü ve milletin kardeşliği noktasında da ellerinden gelen fedakarlığı gösterdiklerini belirtti.

“ÇOK GÜÇLÜ OLMAK ZORUNDAYIZ”

Gürsel Baran da Türkiye'nin içinde bulunduğu coğrafyaya dikkati çekerek, "Biz, bulunduğumuz maliyetli coğrafyada çok güçlü olmak zorundayız. ATO olarak üyelerimizin önünü açmak, onlara destek vermek, şehirlerimizin ekonomisini daha yukarılara taşıma anlamında arkadaşlarımızla beraber bir gayretin içindeyiz." diye konuştu.

ATO Başkanı Baran, BBP Genel Başkanı Destici’yi ziyaret etti

“ÇOK BÜYÜK AVANTAJLARIMIZ VAR”

Enflasyonun düşmeye başlamasıyla yakın zamanda farklı yerlerde olunacağını dile getiren Baran, "Pandemiden sonra, bütün dünya gördü ki biz bulunduğumuz coğrafyanın tedarik merkezi çok rahat olabiliriz, çok büyük avantajlarımız var. İnşallah bunlarla ilgili sorunlarımızı aşıp, yol alacağız" ifadelerini kullandı.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran yaptığı açıklamasında Ankara başta olmak üzere tüm şehirlerin ekonomisini daha da yukarıya çıkarmak için çalışmalarına devam ettiklerinin de mesajını verdi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER